Gastenboek

bericht toevoegen

Naam: Martje en Lieke datum: 03-04-12 11:53

Wij zijn na de eerste keer nog twee keer teruggeweest, dat zegt eigenlijk al genoeg!! We hebben genoten van de gastvrijheid, de vriendelijkheid en de gezelligheid, daar kan geen hotel aan tippen! Heerlijk geslapen in een mooie kamer, fantastisch ontbeten met alles wat je je maar wensen kunt, en heel gezellig zitten kletsen tot laat in de avond. Als we weer in Friesland zijn dan komen we zeker nog een keertje aan!Voor iedereen een goede aanrader!! Bedankt Grietje en Hielke


Naam: Volker datum: 26-10-11 23:07

Ja was soll man sagen. Super B&B. Kann ich nur sehr empfehlen. Wir fühlten uns wie Zuhause. yes


Naam: Beatrice en Benny datum: 06-08-10 10:34

Hoi Grietje en Hielke, We hebben weer genoten van Friesland. Het is een waar genoegen bij jullie te logeren. Een overheerlijk ontbijt met alles er op en eraan. Een gezellige nette kamer. En in de eerste de plaats jullie (het lieve fijne koppel) waar je uren mee kunt keuvelen over alles en nog wat tot in de late uurtjes. Nog ene dikke merci voor alles B en B uit Wellen (België)


Naam: frits en diana datum: 02-08-10 14:12

Klappenhet zit er mooi uit hoor.gezelig. gr f en di. drinkingSlapen


Naam: Ans en Joop datum: 01-08-10 11:08

Hallo Griet Het ziet het allemaal gelikt uit maar dat kan je ook wel verwachten van zo,n creative meid veel succes toegewenst en wie weet huren wij het nog een keertje voor een paar nachten af [de VUT begint te naderen] Groetjes van Ans en JoopVlag


Naam: Fenna datum: 06-07-10 17:03

Hallo Griet en Hielke, vanmiddag je site even bekeken, erg leuk, mooie foto's. Veel succes met BenB. Hartelijke groet, Piet en Fenna.


Naam: maria van Zundert datum: 03-07-10 13:15

Hallo Grietje en Hielke.Wij hebben heel erg genoten bij jullie. Het ontbijt was helemaal af.Het weer werkte ook in ons voordeel. En jullie huis staat heel centraal want je kunt naar links rechts boven en beneden fietsen.je komt altijd wel een leuke plaats tegen.nogmaals heel hartelijk dank hiervoor en hopelijk tot een volgend keer. groetjes van Piet en Maria.


Naam: Gerard datum: 07-06-10 20:25

Hallo grietje, succes met de website en de bed and breakfast Vlag Gerard